Jenava - #NLGLive 24u The Kingdom Jenava Storyline en Goodies!

Beschrijving

Geupload op 2013-06-29 22:24:29 door [Koning] NLGameminecraft
http://www.NLGamereviews.nl De livestream start op 6 Juli 19:00 op ons NLGamereviews kanaal! Http://www.youtube.com/nlgamereviews

Kom jij ook!?
-------------------------------

Lets Play video\'s en vlogs updates in de game Minecraft, dat is wat je op dit kanaal NLGameMinecraft kunt verwachten. Op dit kanaal zie je vooral Minecraft Custom Maps, The Kingdom Jenava (Project van DDG / DusDavidGames) en Survival.

Wij doen ons uiterste best op onze NLG kanalen om jullie elke dag te vermaken met originele content zoals RetroGames, SpotLight, Review, Kingdom Jenava, previews en trailers. Games zoals Call of Duty, Minecraft, GTA, World of Warcraft, Fifa zijn allemaal te vinden op ons Youtube kanaal en op onze website. Wij bij \'NLG\' zijn geintresseerd in software, hardware zoals Tablet reviews, gadgets en noem het maar op. Allemaal in het Nederlands (Dutch) gesproken en in HD 720 en 1080 p.

\'NLG Media\' staat voor verschillende kanalen zoals NLGameMinecraft en NLGamereviews2. Ook onze website is een belangrijk onderdeel van onze media: http://www.NLGamereviews.nl Wij wensen je veel plezier met het kijken naar onze video-items!

NLG Media - Youtube 2013

Reacties

Twitter @NLGmedia